úterý 31. března 2015

Shrnutí schůzky rodičů, trenérů a vedoucích

Dobrý den všem!
Díky za hojnou účast rodičů na včerejší schůzce.
Zde je shrnutí nejdůležitějších informací:
-          Od tohoto čtvrtka (2. 4.) budou dobrovolné tréninky na ledě v Popovicích – sraz v 17:30 před ZS, trénink začíná od 18:00. Cena za led se vždy rozpočítá mezi účastníky. Led je objednaný na všechny čtvrtky do konce dubna.
-          Pravidelná suchá začíná první květnové pondělí (4. 5.) od cca 17:30 na ZS v Benešově. „Suché“ tréninky budou v PO, ÚT a ČT pravděpodobně vždy od 17:30. (Čas se ještě může o +/- půl hodiny změnit. Včas bychom vám dali vědět.)
-          Na víkend ve dnech 20.–21. 6. chystáme minisoustředění v táboře Vrábov (v sobotu ráno sraz na vlakovém nádraží, odjezd k Vrábovu, pochod plný soutěží a her, příchod do Vrábova – bazén+hry+sporty, večerní grilování, případně stezka odvahy, spánek, snídaně, hry, odjezd domů – celý víkend je plánován pro hráče i rodiče, které tímto prosím o pomoc při organizaci).

Nabídka bio hovězího
Po schůzce se ještě vedla debata o stravě. Opět nabízím možnost nákupu bio hovězího (bude cca do tří týdnů) a bio vepřového (cca do měsíce). Objednávají se „balíčky“ po cca 5 kg, v nichž je naporcované, vakuově zabalené (po cca 1 kg) a popsané maso. V každém pětikilovém balíčku jsou tyto druhy masa: přední, zadní, krkovice a mleté (to je v hovězím, na vepřové se zeptám).
Hezký den,

Petr Novotný

Žádné komentáře:

Okomentovat